لوگوی پشت صحنه دنیای مد - The fashion's Backstage - بلاگ تخصصی کسب و کار مد
ورود / عضویت
ClosePlease login

No account yet? Register

از اینفلوئنسری تا اینفلوئنسر مارکتینگ!

فهرست مطالب

 

این مطلب در دسته بندی دیجیتال مارکتینگ مد و در وبسایت بک استیج - پشت صحنه دنیای مد نوشته شده. با ما همراه باشید.

امروزه اینفلوئنسری به محتوایی آشنا برای اغلب افراد تبدیل شده است. شما نیز اگر در شبکه‌های اجتماعی حضور دارید یا این‌که صاحب یک کسب و کار هستید و برای تبلیغ آن تلاش کرده‌اید، قطعا با مفهوم اینفلوئنسری آشنایی دارید. در این مطلب به روند پیداش اینفلوئنسرها خواهیم پرداخت و خواهیم دانست آیا واقعا اینفلوئنسرها و اینفلوئنسر مارکتینگ برای معرفی کسب و کار شما مورد نیاز و مفید هستند یا خیر. پس در ادامه با من همراه باشید.

اینفلوئنسر مارکتینگ چیست و چرا اهمیت زیادی دارد؟

اینفلوئنسر مارکتینگ شکلی از بازاریابی است که کسب و کارها را قادر می‌سازد تا با افرادی همکاری کنند که طرفدارانی دارند و با این روش، برند خود را در معرض دید اشخاص بیش‌تری قرار دهند. شرکت‌ها ممکن است از شخصی که دنبال‌کنندگان زیادی دارد بخواهند محتوایی را در رسانه‌های اجتماعی منتشر کند که محصولات یا خدمات آن‌ها را تبلیغ می‌کند. مردم اغلب افرادی را در رسانه‌های اجتماعی دنبال می‌کنند که به آن‌ها اعتماد یا علاقه دارند، بنابراین اگر ببینند فردی که دنبال‌کننده‌اش هستند چیزی را پیشنهاد می‌دهد، آن‌ها نیز به استفاده از محصول یا خدمت تبلیغ شده مشتاق خواهند شد.

 

اینفلوئنسر مارکتینگ ارتباط نزدیکی با سوشال مارکتینگ دارد ، زیرا اکثر اینفلوئنسرها مخاطبان خود را از پلتفرم‌های اجتماعی جمع‌آوری می‌کنند. این استراتژی به شما امکان دسترسی به مخاطبان بسیار زیادی را می‌دهد چون نیمی از جمعیت جهان از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند.علاوه‌براین اینفلوئنسر مارکتینگ به شما این امکان را می‌دهد تا به افرادی دسترسی پیدا کنید که از طریق تبلیغات سنتی نمی‌توانید به آن‌ها برسید. دو سوم مصرف‌کنندگان از مسدودکننده‌های تبلیغاتی استفاده می‌کنند، اما همین افراد با کمال میل از اینفلوئنسرها مشاوره می‌گیرند.

بنابراین، اینفلوئنسر مارکتینگ در عصر رسانه‌های اجتماعی و ازدحام تبلیغات، اهمیت زیادی دارد. این استراتژی به ایجاد اعتماد برای برند شما کمک می‌کند و نتایج چشمگیری را به دنبال خواهد داشت.

 

اینفلوئنسر مارکتینگ از کجا شروع شد و چگونه به نقطه فعلی رسید؟

در ابتدا

در دهه‌های 1750 تا 1900 نمونه‌های اولیه کمپین‌های اینفلوئنسری ایجاد شد. سپس در طول دهه 1800، بیش‌ترین تأثیر، از افراد سرشناس و خوشنام بود که برندها در آن زمان به دنبال تبلیغ محصولات خود به وسیله ‌آن‌ها بودند. در اواخر دهه 1800، شرکت چرخ خیاطی سینگر با الیزابت ککلی (Elizabeth Keckley)، خیاطی و طراح مد مشهور آفریقایی آمریکایی تماس گرفت تا به وسیله او چرخ‌های خود را تبلیغ کند. الیزابت در آن زمان پایگاه مشتریان بزرگ و مشهوری داشت که به سینگر کمک کرد تا در صنعت چرخ خیاطی به یک نام آشنا تبدیل شود.

 

اینفلوئنسر مارکتینگ

Elizabeth Keckly

 

 

اینفلوئنسر مارکتینگ

Elizabeth Keckly

بعداً در اواخر قرن نوزدهم، اینفلوئنسری در صنعت مد برجسته‌تر شد. ملکه ویکتوریا به خاطر سبک محافظه‌کارانه و عشق به جواهرات زیبا معروف بود. سبک لباس و جواهرات او به نمادی لوکس تبدیل شد که فروشندگان برای تبلیغ محصولات خود از آن استفاده می‌کردند.

 

شخصیت‌های خیالی

در دوره بعدی، موجی از شخصیت‌های داستانی به عنوان تأثیرگذار ایجاد شدند. معروف‌ترین مثال،  محبوبیت به دست‌آمده‌ی کوکاکولا از بابانوئل در سال 1932 است. برای افزایش فروش نوشیدنی در اوج رکود، کوکاکولا از تصویر خوشحال بابانوئل برای انتقال شادی استفاده کرد و مخاطبان هدف خود را دوباره روی محصول خود متمرکز کرد.

اینفلوئنسر مارکتینگ

استفاده کوکاکولا از تصویر بابانوئل در تبلیغات

 

حتی سال‌ها بعد، در دهه 1970،  شرکت مواد غذایی Quaker Oats  شخصیتی ساختگی مانند « مایکی کوچولو »  را برای تحت تأثیر قرار دادن تصمیم‌های مصرف‌کنندگان خلق کرد. در آگهی تجاری معروف این برند با عنوان «Mikey Likes It»، پسری به نام مایکی را نشان می‌دهد که طبع غذایی سخت‌پسندی دارد اما از خوردن غلات Quaker Oats’ Life لذت می‌برد. این برند از مخاطبان هدف خود می‌خواست که با پسر ارتباط برقرار کنند و فکر کنند:  اگر مایکی آن را دوست داشت، من هم دوستش خواهم داشت . این تبلیغ آنقدر موفق بود که در سال 1974 برنده جایزه و به مدت 13 سال پخش شد.

 

تأیید افراد مشهور

در مرحله بعد، تأیید افراد مشهور وارد عرصه اینفلوئنسر مارکتینگ شد. در مقایسه با شخصیت‌های خیالی مانند بابانوئل و مایکی، سلبریتی‌ها افرادی واقعی هستند که ترجیحات واقعی دارند. به‌علاوه به دلیل شهرتشان، صاحب تعداد زیادی دنبال‌کننده هستند. به همین دلیل، آن‌ها این توانایی را دارند که مصرف کنندگان را متقاعد کنند تا محصولات مورد تایید آن‌ها را خریداری کنند. به همین دلیل است که برندهایی مانند نایکی و پپسی در ازای تبلیغات، شروع به ایجاد شراکت با افراد مشهور برای حمایت از محصولات خود کردند.

با این حال، با گذشت زمان پیشنهادات افراد مشهور تاثیر خود را از دست داد، زیرا مردم همیشه نمی‌توانستند با سبک زندگی پرهزینه‌ای که افراد مشهور تبلیغ می‌کردند کنار بیایند.

اینفلوئنسر مارکتینگ

استفاده کوکاکولا از اشخاص مشهور برای تبلیغ

 

اینفلوئنسر مارکتینگ

با ظهور رسانه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک، اینستاگرام، توییتر و یوتیوب، همه از فرصتی برای به اشتراک گذاشتن زندگی روزمره خود به صورت آنلاین استفاده کردند. البته، افراد مشهور به دلیل محبوبیتی که از قبل داشتند، طرفداران زیادی در رسانه‌های اجتماعی به دست آوردند. اما یک اتفاق جدید نیز رخ داد. تعدادی از افراد عادی به دلیل محتوای جذاب و تعامل خوب با دنبال‌کنندگان خود، شروع به جمع‌آوری فالوئر زیادی کردند. این افراد عادی به دلیل توانایی آن‌ها در  تأثیرگذاری بر تصمیمات مخاطبان خود، به عنوان  اینفلوئنسر شناخته شدند.

امروزه با گستردگی هرچه بیش‌تر فعالیت اینفلوئنسرها، برندها با ارسال رایگان محصولاتشان و یا پرداخت هزینه برای تبلیغات، از اینفلوئنسرها درخواست می‌کنند به تبلیغ کسب و کارشان بپردازند. این تاکتیک در نهایت تبدیل به صنعتی شد که امروزه آن را به این نام می‌شناسیم: اینفلوئنسر مارکتینگ!

اینفلوئنسر مارکتینگ

داغ شدن بازار اینفلوئنسری!

وضعیت فعلی اینفلوئنسر مارکتینگ

امروزه در اوج فعالیت اینفلوئنسر مارکتینگ قرار داریم و با حکمرانی دنیای دیجیتال بر تمامی جوانب زندگی، خواسته یا ناخواسته اینفلوئنسرها بخش مهمی از هر جامعه محسوب می‌شوند. به آمارهای زیر توجه کنید تا بیش‌تر به اهمیت این حوزه پی ببرید.

  • 92 درصد از مصرف‌کنندگان به توصیه‌ی دوستان، خانواده و اینفلوئنسرها اعتماد دارند.
  • 70 درصد از نوجوانان بیش‌تر از افراد مشهور سنتی، به اینفلوئنسرها اعتماد دارند.
  • اینفلوئنسر مارکتینگ  ۱۱ برابر ROI یک کمپین دیجیتال استاندارد را کسب می‌کند.
  • 74 درصد از مردم، از رسانه های اجتماعی برای کشف محصولات و تصمیم‌گیری برای خرید استفاده می‌کنند.

علاوه بر قدرت عظیمی که اینفلوئنسرها دارند، Global Web Index دریافت که 40 درصد از کاربران اینترنت از مسدودکننده تبلیغات استفاده می‌کنند. به این معنی که بخش بزرگی از مصرف‌کنندگان حتی تبلیغاتی را که برندها برای آن پول پرداخت می‌کنند، نمی‌بینند. بنابراین، کار با اینفلوئنسرها یک راه حل موثر در عصر مسدودکننده تبلیغات را ارائه می‌دهد.

با همه این دلایل، اینفلوئنسر مارکتینگ به یک استراتژی عالی برای برندهایی تبدیل شده که به دنبال جلب توجه مشتریان، آموزش مصرف‌کنندگان، تولید محتوا با کیفیت بالا و افزایش فروش هستند.

 

نظر شما در مورد اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟ اشخاص مورد علاقه شما که در این حوزه فعالیت می‌کنند، چه کسانی هستند؟ به نظر شما کمک گرفتن از اینفلوئنسرها برای تبلیغات کسب و کارتان مفید خواهد بود؟ در مطلب بعد با من همراه باشید تا به صورت گسترده‌‌تر به بحث در مورد مزایای اینفلوئنسر مارکتینگ بپردازیم.

بیشتر

پست جدید

کامیونیتی

پشت صحنه دنیای مد - فشن بک استیج - The Fashion's Backstage - logo لوگو

بک‌استیج - پشت صحنه دنیای مد

بک‌استیج فضاییست (نه تنها) ویژه عاشقان دنیای مد، (بلکه) فضاییست که در آن خالقان محتوا و متخصصان صنعت فشن با مخاطبان خود ارتباط می‌گیرند و روابط معنادار شکل می‌دهند. 

در بک‌استیج (پشت صحنه) هرآنچه که پشت صحنه دنیای مد اتفاق می‌افتد را بررسی می‌کنیم، ایده‌هایی برای توسعه کسب و کارها را مرور می‌کنیم و پا به پای هم در دنیای کسب و کار مد پیش می‌رویم.

مطالب ما را پی بگیرید

از جدیدترین اخبار مطلع شوید

دسته‌بندی‌های مقالات

کسب و کار مد
بازاریابی مد
برندسازی مد
تکنولوژی مد
پایداری در مد
طراحی لباس
فشن استایلینگ
خرده فروشی مد

ارتباط با ما

تهران، ده ونک، مرکز نوآوری دانشگاه الزهرا، طبق اول

تلفن:‌ ۸۰۰۶ ۰۷۶ – ۰۹۰۵

ایمیل: info[at]backstage[dot]fashion

طراحی شده با ❤️ توسط فشن‌ورس دی‌ام © ۲۰۲۲ | حمایت شده توسط مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه الزهرا

▼ لینک‌های مفید
پشت صحنه دنیای مد - فشن بک استیج - The Fashion's Backstage - logo لوگو

بلاگ تخصصی بک‌استیج

بک‌استیج فضاییست (نه تنها) ویژه عاشقان دنیای مد، (بلکه) فضاییست که در آن خالقان محتوا و متخصصان صنعت فشن با مخاطبان خود ارتباط می‌گیرند و روابط معنادار شکل می‌دهند. 

در بک‌استیج (پشت صحنه) هرآنچه که پشت صحنه دنیای مد اتفاق می‌افتد را بررسی می‌کنیم، ایده‌هایی برای توسعه کسب و کارها را مرور می‌کنیم و پا به پای هم در دنیای کسب و کار مد پیش می‌رویم.

دسته‌بندی‌های مقالات

کسب و کار مد
بازاریابی مد
برندسازی مد
تکنولوژی مد

پایداری در مد
طراحی لباس
فشن استایلینگ
خرده فروشی مد

مطالب ما را پی بگیرید

از جدیدترین اخبار مطلع شوید

ارتباط با ما

تهران، ده ونک، مرکز نوآوری دانشگاه الزهرا، طبق اول

تلفن:‌ ۸۰۰۶ ۰۷۶ – ۰۹۰۵

ایمیل: info[at]backstage[dot]fashion

طراحی شده با ❤️ توسط فشن‌ورس دی‌ام© از سال ۲۰۲۲ | حمایت شده توسط مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه الزهرا