مینیمالیسم با یک جنبش هنری پا به دنیای هنر گذاشت و کم کم جای خود را در دنیای مد پیدا کرد . اصل اساسی مینیمالیسم حذف موارد غیر ضروری و تمرکز بر روی کیفیت ، برای بهینه زندگی کردن است. این اصل ، مینیمالیسم را از هیک هنر انتزاعی به سبکی از زندگی تبدیل کرد. ما میتوانیم مینیمالیسم را به عنوان سبک پوشش خود انتخاب کنیم و کمد لباس هایمان را به عنوان یک مینیمالیست ، اصلاح کنیم یا خانه ای به سبک مینیمالیسم برای خودمان طراحی کنیم .
همه ی این موضوعات راهفته ی پیش در قسمت اول “آشنایی قدم به قدم با مینیمالیسم” بررسی کردیم . اما امروز سوالمان این است که چرا مینیمالیسم را انتخاب کنیم ؟ و چرا مینیمالیسم ارزشمند است ؟
این مطلب در دسته بندی استایلینگ و در وبسایت بک استیج - پشت صحنه دنیای مد نوشته شده. با ما همراه باشید.
مزایای مینیمالیسم
• مزایای فردی مینیمالیسم
مینیمالیسم برای هر فرد ، دعوت به خالی کردن ذهن برای تفکر عمیق تر است. این سبک از زندگی ، مواردی را که به طور روزانه از ما انرژی زیادی میگیرند و به بهبود کیفیت زندگی ما کمک چندانی نمیکنند را حذف میکند تا راحت تر بتوانیم درباره ی موارد مهم فکر کنیم و بهتر تصمیم بگیریم. اگر خانه ی ذهنمان را مرتب کنیم ، راحت تر در آن زندگی میکنیم و برایمان کارایی بیشتری دارد. وسایل با کیفیت میخریم، مدت بیشتری از آنها استفاده میکنیم ، پس کمتر خرید میکنیم و در وقت و هزینه هایمان صرفه جویی میکنیم . لباس های با کیفیت به ما اعتماد به نفس بیشتری میدهد و همه ی این موارد باعث بهبود سلامت روان ما میشود و این امکان را برایمان فراهم میکند که در صلح درونی زندگی کنیم.
-
مزایای زیست محیطی مینیمالیسم
از دیگر اصول مینیمالیسم ، خرید کمتر است . وقتی کمتر خرید میکنیم ، برای استفاده ی طولانی مدت از وسایلمان ، به سمت خرید با کیفیت تر سوق داده میشویم . خرید کمتر زباله ی کمتری تولید میکند و استفاده از منابع طبیع را کاهش میدهد.
در راستای حفاظت از محیط زیست ، مینیمالیسم اقتصاد دایره ای را رواج میدهد . در این نوع از اقتصاد ، منابع به جای دور ریخته شدن ، از راه های متفاوت، مانند بازسازی ، اهدا کردن یا فروش ، مورد استفاده ی مجدد قرار میگیرند .
در بک استیج برند های مینیمالیستی فشن چه میگذرد؟
(داستان 3 برند دوست داشتنی مینیمالیستی)
اوتلند دنیم
اوتلند دنیم ، برندی استرالیایی است که انواع مختلف شلوار های و کت های جین تولید میکند . داستان این برند زمانی برایمان جالب میشود که متوجه تلاش آن ، برای پایداری اجتماعی شویم. هدف اوتلند دنیم فراهم کردن فرصت های شغلی برای زنان قربانی قاچاق انسان است.
این برند علاوه بر اینکه به دستمزد کافی کارکنان برای زندگی مناسب تاکید دارد ، امکان شرکت در برنامه های آموزشی، مانند آگاهی از قاچاق انسان ، دفاع شخصی ، زبان انگلیسی ، سلامت زنان و نوزادان و مهارت های محاسباتی را برای آنها و خانواده هایشان فراهم میکند.
تلاش اوتلند دنیم به حفظ پایداری اجتماعی محدود نمیشود. این برند برای ساخت جین های خود ، از پنبه ی اورگانیک استفاده میکند . با این کار آلودگی خاک ، آب و هم چنین مصرف آب به حداقل میرسد.
کارپسوس
کارپسوس برند پایداری است که منبع الهام آن ، دفن شدن 1100 کارگر نساجی ، با فرو ریختن Rana Plaza در سال 2013 در بنگلادش بود. این رویداد دردناکی است که باعث میشود درباره ی نحوه ی تولید لباس هایمان ، مواد اولیه ی آنها و افرادی که در تولیدشان نقش دارند ، بیشتر فکر کنیم .
در این راستا ، تیم کارپسوس ، در سوئیس برندی را پایه گذاری کرد که از استاندارد های اجتماعی و زیست محیطی پیروی میکند. این برند ، پیراهن های مردانه ی باکیفیت و با دوامی تولید میکند که در طراحی آنها ازمواد اولیه ی اورگانیک ، مثل کتان و پنبه استفاده میشود. هم چنین در پروسه ی تأمین مواد اولیه ی خود به سلامت کشاورزان و حفظ حاصلخیزی خاک اهمیت میدهند.
Able
این برند در اتیوپی ، با فروش روسری های دست دوز ، وارد صنعت فشن شد . این روسری ها توسط زنانی دوخته شده بود که به تازگی تن فروشی را ترک کرده بودند. امروزه Able در هفت کشور دنیا ، کالاهای با کیفیت چرم ، جواهرات دست ساز ، پوشاک جین و کفش تولید میکند. Able با توسعه ی محصولات خود ، مشاغل بسیاری برای توانمند سازی زنان ایجاد کرده است.
این برند با طراحی متفکرانه ، محصولاتی تولید میکند که ضمانت همیشگی دارند و زباله ی کمتری تولید میکنند.
وسایل چرمی این برند از پوست های حیوانات که دور ریخته میشوند ، تهیه شده و بیشتر جواهراتشان از نقره ی بازیافتی تولید میشوند.
هم چنین در این برند از سیستم آب صد در صد بازیافتی استفاده میشود . حتی ضایعات جین آنها ، برای عایق کاری خانه ها ، به دولت داده میشود.
منابع: